Christian Breton -kauneuskeskus

Monipuolinen kauneustalo Turun keskustassa

Täyden palvelun kauneuskeskuksestamme löydät saman katon alta kosmetologisen hoitolan, parturi-kampaamon, ekokampaamon, hieronnan sekä kosmetiikkamyymälän. Uutuuksina palveluvalikoimastamme nyt myös rakennekynnet, volyymiripset sekä microblading-kulmat!

Kauneuskeskuksemme on perustettu vuonna 2005 ja meidät tunnettiin aiemmin nimellä Kauneuskeskus Nefer. Huhtikuussa 2015, lähes 10 vuoden yhteistyön tuloksena, Kauneuskeskus Neferistä tuli Christian Bretonin brändihoitola ja ensimmäinen lippulaivamyymälä Suomessa.

Myymälästämme löydät mm. seuraavat merkkituotteet:

     


Kauneudenhoitopalvelut kaikille

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa laadukkaita kauneudenhoitopalveluita asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin sitoutuen. Tavoitteenamme on, että käynti Christian Breton kauneuskeskuksessa on kokonaisvaltaisen rentouttava ja miellyttävä kokemus. Pyrimme turvaamaan tämän omalla pirteällä asiakaspalveluasenteellamme sekä joustavilla aukioloajoillamme. 


Edut opiskelijoille ja eläkeläisille

Opiskelija- tai eläkeläiskortilla saat 10 %:n alennuksen arkisin klo 10–15 välisenä aikana tehdyistä normaalihintaisista töistä.

Tehdään yhdessä kauniimpi huominen!

Halutko kysyä palveluistamme? Soita tai laita viestiä »